Vi skaffade en fasadbelysning

Vi skaffade en fasadbelysning och det är lätt att tro att det bara är att sätta upp belysningen. Men i vårt fall behövde vi anlita en elektriker, för vi hade inte några eluttag utomhus, och man kan inte dra en förlängningssladd från insidan till utsidan, utan man måste göra det riktigt och på ett säkert sätt, med en jordfelsbrytare. Så det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt oss, men det var absolut värt pengarna. Nu har vi en fin och säker fasadbelysning som ger ett bra intryck på dem som går förbi vårt hus på kvällarna. Vi kan alla behöva en elektriker och jag tänkte mig därför att jag skulle ta och rekommendera just denne elektriker, i alla fall till er alla som kommer hit till bloggen och dessutom befinner er här i Bollnäs. 

Det var en kollega till min fru som rekommenderade honom, för hennes familj hade just anlitat en honom och han hade gjort ett mycket bra jobb hemma hos henne. Så jag tänkte att det kunde vara en idé att dela med mig av den informationen till er som kanske har behov av en elektriker. Det går att få hjälp med allt möjligt som till exempel montering av eluttag, lampor och belysning, men även med mer omfattande saker som till exempel installation av solceller eller ventilation. Jag kan inte påstå att det kostade särskilt mycket och jag vet att det finns andra elfirmor som tar mer betalt eftersom jag tog offerter ifrån ett par andra firmor innan jag bestämde mig för den här. Så det enda jag kan säga är att om ni behöver en elektriker, och befinner er i Bollnäs-området, så ska ni absolut anlita denne person. Det var allt för mig för det här inlägget, och jag hoppas verkligen att det gav er någonting att läsa det!