Ny färg på köksluckorna

Om man vill göra en budgetrenovering av köket så kan man alltid måla om skåpsluckorna. Det gjorde jag, men jag målade inte luckorna själv för jag vände mig till en målare i Haninge som jag verkligen rekommenderar och därför kommer länka till, så klicka här, så kommer du till hemsidan. Men det blev jättefint och det var en billig lösning för att få ett helt nytt kök, eller ja, nyare i alla fall. Jag valde en grå ton på luckorna och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det tog bara ett par dagar för målaren att göra jobbet och sen var det klart! Ett par dagar och så skulle luckorna torka helt och hållet och det tog ytterligare en dag, men sedan kom luckorna på plats och det blev jättesnyggt! Jag är så nöjd med resultatet och det kostade bara några tusenlappar, så det var väldigt billigt. Jag har redan fått många positiva kommentarer från vänner som har sett köket och de tycker alla att det är jättemysigt nu. Så grattis till mig, haha! Det blev verkligen en lyckad budgetrenovering av köket. 

Kanske är detta någonting även för dig? Om du dessutom befinner dig i Haninge så rekommenderar jag denne målare och det går att få hjälp med många fler saker än endast att måla om luckor, allt inom målning och tapetsering. Jag känner mig väldigt trygg med att rekommendera dem och jag i min tur fick denne målare som tips av en bekant, och även han är lika nöjd som jag. Kika gärna in på deras hemsida och få mer information. Med det sagt var det inte någonting mera jag skulle säga om just detta men i vanlig ordning så kommer det ett eller ett par andra inlägg till på min blogg senare idag, så kom tillbaka för att läsa!