Fick hjälp med en totalrenovering

Hejsan alla läsare! Här skiner solen i Åkersberga och jag ska gå ner till sjön och bada om en stund men jag ska dricka kaffe först och skriva ett inlägg. Jag köpte en villa för ett tag sedan och den var i behov av totalrenovering. Jag vet inte om jag skulle ha klarat det själv med allt som skulle göras, så jag vände mig till en byggfirma. De gjorde ett bra jobb på relativt kort tid och jag är nöjd med resultatet. Det är skönt att slippa allt stressigt arbete och istället bara kunna njuta av det färdiga resultat. 

Värdet på villan har gått upp så om jag säljer nu har jag tjänat flera 100 tusen kronor. Men jag har inte köpt i spekulation utan för att bo här. Det är så fint här i Åkersberga och villan är fantastisk med själ i huset som gamla hus har. Jag är så glad att jag vände mig till denna byggfirma för denna totalrenovering och rekommenderar er att göra det också. 

Jag tycker att kundservice är viktigt och jag brukar faktiskt skriva en del om det till er. För har man varit med om dålig kundservice så måste det fram men det är lika viktigt att man berättar när företag har bra kundservice och denna byggfirmas kundservice är alla tiders. Jag kände verkligen att jag var i centrum med mina önskemål och behov och personalen var hjälpsam genom hela processen, det kändes så tryggt att ha med dem att göra! Jag känner mig verkligen som hemma nu i min villa. Jag ska hämta mitt kaffe nu och sedan bege mig ner till sjön för ett skönt dopp. Sedan kommer jag att skriva ett par inlägg till i eftermiddag och jag hoppas att ni kommer tillbaka för att läsa dem!

Kram Emilia.