Hej på er alla mina kära och härliga läsare och följare! Jag skulle vilja tipsa om detta ställe och det här företaget och firma vid namn Bradon Bygg & Städ HB. Jag tog kontakt med Jerzy Grabowski som jobbar på detta företag då jag behövde hjälp med att hitta en kunnig och duktig på just storstädning! Jag vill verkligen rekommendera det här företaget och den här firman, då jag upplevde att jag fick så otroligt bra och effektiv hjälp inom just större städning!

Jag och min son skulle åka bort ett tag för att åka på semester (kommer uppdatera er med massa foton från resan eftersom jag och min son älskar att vara ute och fota i naturen), men jag kände att jag inte riktigt kunde hålla tempo för att lyckas hinna med allt som rör att röja undan i hemmet, utan var helt fokuserad på att lösa alla andra bitar och handlingar som kunde innefatta till exempel packning inför vår resa, samt att fokusera på att avsluta allt inom mitt jobb då det var väldigt mycket som inte var helt färdigt eller klart där än. Jag blev så glad när jag fick kontakt med Jerzy och med företaget Bradon Bygg & Städ HB som kunde hjälpa oss med att städa i hemmet då det verkligen underlättade så otroligt mycket för mig i min planering om hela resan och allt därtill. Jag tycker att alla ni där ute som nu läser detta inlägg har det här i tankarna och tar kontakt med det här företaget om ni till exempel bor i Skåne som jag, och ni är i någon form av hjälp vad gäller just storstädning. Tänkte att jag avrundar det här inlägget nu och inte gör så att det blir allt för långt och tråkigt, men tänker att jag länkar till företagets hemsida, så att om ni som känner er intresserade och manade kan ta och kika in vidare där, och även hitta kontaktuppgifter till det här företaget om så önskas. För övrigt så hoppas jag att ni har en kanonhärlig sommar, och att ni som där ute också har hunnit få semester, kan passa på att ta tillfället i akt och koppla av och kanske åka bort också! Ha det bra, så hörs vi snart!